Info

Baby en Kind

Hangmatten, hangstoelen en draagdoeken speciaal voor babies en jonge kinderen. Creëer voor je kinderen een extra leuke plek om te spelen of een dutje te doen met een speelse kinderhangmat of babyhangmat. Gegarandeerd veilig en van de hoogste kwaliteit.
Babyhangmat Yayita

Babyhangmat Yayita

€76,00

Speciaal voor de allerkleinsten van 0 tot 18 maanden is er de babyhangmat Yayita. Uw baby zal heerlijk in slaap gewiegd worden in deze hangmat.

Babyhangmat Kaya

Babyhangmat Kaya

€99,00

Met de baby hangmat Kaya kunt u de baby overal in huis of de tuin meenemen en toch de handen vrij hebben. De Kaya biedt alle voordelen van een gewone hangmat voor babies.

Babyhangmat Kangoo

Babyhangmat Kangoo

€81,00 Uitverkocht

De inspiratie voor deze hangmat laat zich makkelijk raden. In de hangmat ligt de baby lekker knus en warm en vooral veilig, wat bij ieder product voor babies op nummer één staat.

Kinderhangmat Afrika

Kinderhangmat Afrika

€152,00

Dankzij haar voering is deze kinderhangmat extra zacht om in te liggen of te spelen en de vrolijke dieren die op de stof staan afgebeeld spreken gegarandeerd ieder kind aan.

Kinderhangmat Fantasia

Kinderhangmat Fantasia

€25,00

Kinderen houden van kleuren. De Fantasia hangmat is perfect voor de kinderkamer en geeft kinderen een plek om te luieren en zich te verstoppen.

Kinderhangmat Papagayo

Kinderhangmat Papagayo

€30,00

Een vrolijke kinderhangmat voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Geschikt voor meerdere ravottende personen.

Kraaiennest Joki

Kraaiennest Joki

€95,50

De Joki is het perfecte toevluchtsoord voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Zwevend en schommelend, biedt het ontspanning en een stimulerende ruimte voor de fantasie.

Schommelstoel Junior

Schommelstoel Junior

€62,50

Lekker schommelen in je eigen stoel! Welk kind doet dat nou niet graag? Ideaal om in te lezen, muziek te luisteren of gewoon een dutje te doen.

Baby Draagdoek Mei Tai

Baby Draagdoek Mei Tai

€50,50

De Mei Tai is de Aziatische versie van de draagdoek en is gemakkelijker in gebruik dan een normale draagdoek. Omdat de Mei Tai al voorgevormd is, hoeft u hem alleen maar aan te trekken en te verstellen.

Product 1 tot 9 (van 9 producten)
Foto's Lijst
Sorteer op:
Onze Voordelen
Veilig Betalen met
Powered by Worldpay
Verander Valuta
Hulp nodig bij het uitzoeken van een hangmat?
Gebruik onze productkiezer om de juiste hangmat te vinden.
close