Veelgestelde Vragen


Bestellen


Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Alle producten van Adora Hangmatten worden verzonden met GLS (www.gls-netherlands.com). De levertijd bedraagt in de regel tussen de 2-4 werkdagen. Mocht u speciale verzoeken hebben ten aanzien van de levering, kunt u met ons contact opnemen of u kunt deze vermelden bij uw bestelling. De kosten voor aflevering worden berekend op basis van het land waarheen de bestelling verstuurd moet worden en het totaal gewicht (inclusief verpakking) van de bestelling. Naast de geldende tarieven berekenen wij geen extra kosten voor verzending.

Hoe kan ik betalen?

U kunt op Adora-Hangmatten.nl betalen door middel van overboeking, iDEAL, betaling bij aflevering (rembours) en met Credit Card (o.a. Visa en MasterCard). De betalingen via creditcard worden verzorgd door Worldpay via een beveiligde connectie. Worldpay is onderdeel van de Royal Bank of Scotland. Er wordt vanuit Worldpay geen Credit Card informatie naar Adora Hangmatten verstuurd. Deze informatie wordt alleen door de Royal Bank of Scotland gebruikt om uw betaling te verwerken. Voor meer informatie over onze betaling met Crecit Card kunt u kijken op www.worldpay.com. In geval van betaling via overboeking zal uw bestelling worden verstuurd zodra de betaling ontvangen is. Voor betaling via rembours brengen wij de extra rembourskosten (€8,-) in rekening.

Kan ik een artikel retour sturen?

Let op: Neem bij retourneren altijd eerst contact met ons op via retour@adora-hangmatten.nl. U ontvangt dan instructies voor het retour sturen van uw bestelling.

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van een product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u zelf de verzendkosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij maken het aankoopbedrag terug over zodra wij de bestelling weer terug ontvangen hebben.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient aan de volgende voorwaarden voldaan worden:

U dient de producten compleet, degelijk verpakt en inclusief een kopie van de factuur terug te sturen. U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd of incompleet, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Adora Hangmatten te retourneren. U kunt uw aangekochte artikel binnen 14 dagen retour sturen. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

Heb ik garantie?

Op al onze producten zit een garantie periode van 2 jaar voor defecten die optreden bij normaal gebruik. Schade aan onze producten veroorzaakt door verkeerd gebruik, vernieling of ongelukken vallen niet onder deze garantie. Bij gevallen waarbij aan bovenstaande voorwaarden voldaan is, wordt het product retour gezonden aan de producent. Deze zal vervolgens bepalen of het product gerepareerd of vervangen moet worden door een nieuw exemplaar of gelijkwaardig product. Er worden geen vergoedingen in geld uitgekeerd.

Klachten of opmerkingen?

Mocht U klachten of opmerkingen hebben over een product, onze website of de afhandeling van uw bestelling, dan kunt U contact opnemen met Adora Hangmatten. Wij zullen uw klachten en opmerkingen zo goed mogelijk proberen af te handelen binnen een redelijke termijn.


Over hangmatten


Hoe moet ik liggen in een hangmat?

Kijk op onze pagina over hoe een hangmat te gebruiken voor meer informatie.

Hoe moet ik hangmat ophangen?

Kijk op onze pagina over hoe een hangmat op te hangen voor meer informatie.

Hoe moet ik hangstoel ophangen?

Kijk op onze pagina over hoe een hangstoel op te hangen voor meer informatie.

Welke hangmat is geschikt voor mij?

Dit hangt af van een aantal factoren. Kijk op onze pagina over welke hangmat te kiezen voor meer informatie.

Wat is de draagkracht van een hangmat?

De aangegeven draagkracht van onze hangmatten is de aanbevolen maximale belasting. Het TÜV keurmerk voor kwaliteit vereist dat de geteste producten een belasting aankunnen van 2,5 maal de aanbevolen maximale belasting. Alle aangeboden hangmatten, hangstoelen en bevestigingsmiddelen van Adora Hangmatten hebben het TÜV keurmerk.

Hoe onderhoud ik mijn hangmat?

Alle aangeboden hangmatten en hangstoelen op de website van Adora Hangmatten hebben een kleurvastheid van 4-5; de hoogst mogelijke kleurvastheid voor producten gemaakt van organische materialen. Alle hangmatten en hangstoelen zijn geschikt voor in de wasmachine op een kort programma van 30 graden. Om de kleuren beter te beschermen is het aan te raden een wasmiddel te gebruiken dat geschikt is voor kleurwas. De hangmatten en hangstoelen kunnen niet in de droger.

De meeste hangmatten zijn niet voor elk weertype geschikt. Als het regent, kunt u de hangmat of hangstoel het beste binnenhalen en ook overmatig zonlicht is niet goed voor de kleuren. Ook hangmatten die wel weerbestendig zijn, kunt u het beste binnenhalen als u ze niet gebruikt. Van regen, wind of sneeuw worden ze immers alleen maar vies.

Als u de hangmat of hangstoel voor geruime tijd niet gebruikt, omdat bijvoorbeeld het weer te slecht is, zorg dan dat u deze op een droge plek opslaat. Als u het product niet droog opslaat, loopt u het risico dat u schimmel in de hangmat of hangstoel krijgt.


Ga verder
Onze Voordelen
Veilig Betalen met
Powered by Worldpay
Verander Valuta